App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Dit was Dutchweek Gerlos 2019

In februari kon je bij SLAM! maar liefst twee weken lang kans maken op een eigen kamer in de SLAM! Villa tijdens de derde editie van Dutchweek Gerlos, Oostenrijk. Om te winnen moest je raden welke BN’er er voor jou in de kamer had geslapen. Tienduizenden berichten werden dagelijks ingestuurd naar de studio, waarna 7 jongens en 7 meiden de gelukkigen waren en afgelopen woensdag naar Gerlos vertrokken! Om 06.00 uur ’s ochtends werden zij opgewacht door SLAM! jocks Harm en Kees om hen te verwelkomen in de SLAM! Villa. Maar nu de belangrijkste vraag: Hoe hebben ze het gehad? De winnaars doen verslag!

Zo hebben de winnaars de wintersport trip ervaren:

Bij aankomst in de SLAM! Villa bleken alle ingrediënten al aanwezig voor een geslaagd weekend, van een SLAM! trui tot een skipas voor alle dagen. De SLAM! Villa was heel nice, voorzien van mooie kamers met een authentiek Oostenrijks sfeertje. Ook wel het ‘Freek Vonk Huis’ genoemd, vanwege alle opgezette dieren en geweien (die overigens goed als droogrek werkten…). De mede-winnaars waren gezellig en hadden allemaal de doelstelling om er een mooi feestje van te maken.

Eenmaal gesetteld in de kamers was het tijd om de pistes te verkennen en te genieten van een paar koude pintjes om alvast in de après-ski sfeer te komen. Na wat lekkere afdalingen van de pistes was het dan ook tijd voor het uurtje Housuh in de Pauzuh, waarbij we aan onze gereserveerde SLAM! tafels los konden gaan op de lekkere Housuh in de Pauzuh set. Gelukkig was dit niet eenmalig, want hier konden we elke dag van 12:00 tot 13:00 uur van genieten. Daarnaast barstte er bij de SLAM! stage ook een hevige strijd los tijdens het Oud Hollandse ‘spijkerslaan’ waarbij eeuwige roem (of natuurlijk een gratis shotje/biertje) te behalen viel. Menig spijker is hierbij gesneuveld, maar de namen van de winnaars zullen we nooit meer vergeten!

Na nog wat lekkere middagafdalingen was het tijd voor het echte werk: De après-ski! Bij de drukbezochte SLAM! Stage zat de sfeer er goed in en alle winnaars waren dan ook aanwezig om dit feestje nog mooier te maken. Van La Fuente tot Gregor Salto, de lekkerste sets kwamen voorbij. Na deze sets was het feest natuurlijk nog niet voorbij, want we gingen ’s middags gewoon lekker door in onze SLAM! Villa!

’s Avonds werd er meerdere malen gezellig samen gegeten en werden we daarna uitgenodigd voor feestjes zoals Full Colour Innercircle van La Fuente. Daar stonden we uiteraard op de gastenlijst en konden we losgaan in de menigte. Natuurlijk hebben we het meer dan één keer veel te laat gemaakt, maar gelukkig konden we elkaar steunen tijdens het ontbijt de volgende ochtend…

Stefan: “Wat het ook gewoon echt top maakt is dat je met onbekende mensen in één huis gedropt wordt en het dan een onwijs gezellige week wordt!”

Mark:  “De Dutchweek feesten waren super georganiseerd, vooral het moment dat je even van de piste af gaat om te “Housuh in de Pauzuh”. 

David: “Na deze vier uitdagende dagen was de busreis terug een stuk stiller en hing er rond sommige winnaars nog een eigenaardig alcohol luchtje…”

Daisy: “Het waren echt top daagjes, ik heb zwaar genoten, thanks SLAM!”

Check hier de foto’s van deze geweldige week!