App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Dit was Tomorrowland dag 3

Afgelopen weekend was het weer tijd voor één van de grootste festivals ter wereld: Tomorrowland! De tickets waren ook dit jaar weer razendsnel uitverkocht en de kans is dus groot dat je er helaas niet bij kon zijn, maar niet getreurd! Wij zetten de hoogtepunten iedere dag voor je op een rij! Check hier wat de artiesten zondag hebben beleefd:

  • Zelfs de grootste Swedish House Maffia fans hadden dit niet durven denken… Sebastian Ingrosso is bij zijn oud-collega Steve Angello op het podium komen staan! De twee keerden hand in hand terug op het podium, kijkend naar de grote groep mensen voor hun, waarna ze een groot aantal Swedish House Maffia hits draaiden. Hoe vet is dat?!

Holy sh*t @steveangello just brought out @ingrosso on the @tomorrowland mainstage 😱😱

Een bericht gedeeld door 1001Tracklists (@1001tracklistsofficial) op

  • Brennan Heart stond zondag op de Smash The House stage van Dimitri Vegas & Like Mike, wie de harstyle DJ in het speciaal bedankten in zijn Instagram post.

  • De #1 DJ van de wereld, Martin Garrix, sloot de mainstage van het eerste weekend van Tomorrowland af. Hij noemt het zelf ‘magisch’ en hij laat weten niet te kunnen wachten tot volgende week!

  • Lost Frequencies geniet tussen zijn optredens door van een mohjito. Welverdiend!

tomorrowland

Een bericht gedeeld door Lost Frequencies (@lostfrequencies) op

  • Vorige week had Deepend nog de GrandSLAM! te pakken met zijn nieuwe track Woke Up In Bangkok en zondag stond hij op de Robin Schulz & Friends stage. Hij gaat lekker!

Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever!🌍 Much love, Tomorrowland!🙏❤ #tomorrowland

Een bericht gedeeld door Deepend (@deepend_music) op

  • Tot slot is er nog één nieuwtje dat je écht niet gemist mag hebben! Niemand minder dan Armin van Buuren X Dimitri Vegas & Like Mike X W&W hebben een collab uitgebracht!