App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Dit waren de Grammy’s!

Zondagavond vonden de Grammy’s plaats in Los Angeles, Amerika. De grote winnares van de Grammy’s was de Britse zangeres Adele, zij mocht maar liefst vijf keer een award ophalen. Verder mochten onder meer Drake, Twenty One Pilots en Chance The Rapper een award mee naar huis nemen.

Het Amerikaanse duo The Chainsmokers won de Grammy voor Best Dance Recording. Hun collega Flume won met Skin de Grammy voor Best Dance/Electronic Album.

Don’t Let Me Down

Afgelopen zomer veroverde The Chainsmokers de hele wereld met hun grote hit. Je mag wel zeggen dat dit een van de grootste zomerhits van 2016 was en de track werd dan ook geremixt door bijvoorbeeld Hardwell. Op de radio was de track dan ook niet weg te denken. De andere genomineerden waren Flume, Bob Moses, Riton en Sofi Tukker.

Daft Punk

Guess who’s back? Juist, Daft Punk heeft weer eens op het podium gestaan. Het Franse dj-producers duo stond zij aan zij met The Weeknd en deden hun grote hit Feel It Coming. Het blijft een tv-optreden, dus in hoeverre het van belang was dat Daft Punk ook daadwerkelijk op het podium stond blijft de vraag. Maar we kunnen in ieder geval zeggen dat we Daft Punk weer hebben gezien!