App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Dit was het tweede weekend van Tomorrowland

Afgelopen weekend was het tijd voor het tweede weekend van één van de grootste festivals ter wereld: Tomorrowland! De tickets waren ook dit jaar weer razendsnel uitverkocht en de kans is dus groot dat je er helaas niet bij kon zijn, maar niet getreurd! Wij hebben de hoogtepunten voor je op een rij gezet, dus check hieronder wat de artiesten van vrijdag t/m zondag hebben beleefd:

Martin Garrix sloot zondagavond het tweede weekend af op de mainstage, en daarmee Tomorrowland 2018. Tijdens zijn set dropte hij een nieuwe track, samen met Bonn: High On Life. Wat een lekker nummer! Je hoort hem vanaf vandaag meteen op SLAM!.

Vrijdagavond had Hardwell de eer om de mainstage van Tomorrowland af te sluiten. En hoe! Een geweldige set mét nieuwe muziek! Hij heeft namelijk samen met Kaaze een nieuwe track gereleased, ‘This is Love’. Een mooie afsluiting van twee weekenden Tomorrowland voor Hardwell!

Ook Tiësto was natuurlijk van de partij. Hij zorgde ervoor dat vrijdag het dak eraf ging op de mainstage, en plaatste dit mooie plaatje van een ‘onvergetelijke avond’ zoals hij zelf schrijft.

Thank you everyone for an unforgettable night at @tomorrowland! 📸: @alivecoverage

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto) op

W&W gaven hun volgers een klein beeld van hoe hun set er vrijdag uitzag op de mainstage van Tomorrowland. VET! Wil je de hele set zien? Check de link in de bio van de mannen!

W&W x Tomorrowland 2018!! 🐚🌊 (full set in bio)

Een bericht gedeeld door W&W (@wandwmusic) op

Armin van Buuren bouwde ook dit weekend weer een gigantisch feest op het podium! Vrijdag stond hij op de A State of Trance stage, en zaterdagavond was hij een uur op de mainstage te vinden. Zijn beide mainstage sets vind je op zijn YouTube kanaal!

TOMORROWLAND 2018 ❤

Een bericht gedeeld door Armin van Buuren (@arminvanbuuren) op

Afrojack heeft gezorgd voor een gigantisch grote sit-down tijdens zijn set, en wat zag dit er gaaf uit! Duizenden mensen van over de hele wereld gingen door hun knieën om vervolgens omhoog te springen en los te gaan op zijn set. Kippenvel momentje!

BIGGEST SIT DOWN EVER! 🙌🏼 @tomorrowland and 7 other countries ❤ (full set in bio)

Een bericht gedeeld door Nick (@afrojack) op

Dimitri Vegas & Like Mike hebben een track uitgebracht waarmee hun EP compleet is. Samen met Brennan Heart releasten ze ‘When I Grow Up (Tomorrowland mix)’. Check hem snel via de link in de bio van het duo!

Don Diablo stond zaterdagavond op de mainstage, en als voorbereiding op zijn set nam hij nog even één broodje… Ziet er lekker uit Don!

Deze foto van Steve Aoki zegt genoeg… Alleen maar liefde voor alle fans die naar België zijn afgereisd voor misschien wel het tofste feest van het jaar!

Wat een fantastische twee weekenden waren dit. Wij zeggen op naar volgend jaar!

Foto: Facebook Tomorrowland