App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Dit was Tommorowland dag 2

Dit weekend is het weer tijd voor één van de grootste festivals ter wereld: Tomorrowland! De tickets waren ook dit jaar weer razendsnel uitverkocht en de kans is dus groot dat je er helaas niet bij kunt zijn, maar niet getreurd! Wij zetten de hoogtepunten iedere dag voor je op een rij! Check hier wat de artiesten zaterdag hebben beleefd:

  • Dua Lipa stond dit jaar als solo act op Tomorrowland en was daarmee de eerste internationale vrouwelijke zangeres ooit die dat voor elkaar kreeg.

  • Naast haar soloshow kwam Dua Lipa ook het podium op bij haar goede vriend Martin Garrix. Bij de #1 DJ van de wereld zong ze hun gezamenlijke hit Scared To Be Lonely live mee!

  • 2018 is natuurlijk het jaar van het overlijden van de Zweedse DJ Avicii. Ook op Tomorrowland gaat dit niet stilletjes voorbij. Zweedse fans organiseerden een prachtig eerbetoon.

  • Bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao! Het nummer uit de Netflix serie La Casa de Papel komt in alle vormen en maten voorbij en is tot nu toe dé track van Tomorrowland 2018

  • Lucas & Steve stonden dit jaar op de mainstage van Tomorrowland en bouwde daar een ongekend mooi feestje.

Tomorrowland felt like home! So good to be back! ❤

Een bericht gedeeld door Lucas & Steve (@lucasandsteve) op

Dit was dag 2 van Tomorroland. Check morgen hoe dag 3 is verlopen!

Foto: Instagram Tomorrowland