App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Deze ADE feestjes mag je niet missen!

Het is bijna zo ver: Het Amsterdam Dance Event! Elk jaar is er weer keuze uit zoveel toffe feesten en evenementen dat we je een handje helpen om een keuze te maken. We hebben een selectie voor je gemaakt van feestjes en evenementen tijdens ADE die je absoluut niet mag missen!

Studio XL: Lucas & Steve – ADE By Day
Op 18 oktober van 15:00-16:00 komen Lucas & Steve Studio XL op z’n kop zetten! Bij Studio XL van ADE Sound Lab nodigt ADE muziekproducenten uit voor een masterclass-sessie voor ambitieuze producenten. Ze krijgen de kans om oog in oog te staan ​​met hun favoriete artiesten en om eventueel goede productietips en -tricks te krijgen. Wil jij meer leren over muziek of heb je zelfs de ambitie om DJ te worden? Zorg dat je erbij bent!

Locatie: ADE Festival Hangout (De Brakke Grond G2: Panel Room) | Nes 45, Amsterdam.

Hardwell x Revealed The Pop-Up Store – ADE By Day
Dit jaar organiseert Revealed Recordings niet alleen evenementen, maar voor de allereerste keer openen ze de deuren naar hun Revealed x Hardwell pop-up Store. Kom dichterbij het merk dan ooit tevoren met in-store giveways en optredens, de nieuwste merchandise, demo-drops en meer… 

Locatie: Prinsengracht 234, Amsterdam

Oliver Heldens Presents: Heldeep – ADE By Night
Oliver Heldens, zijn labelgenoten en uitgebreide familie zullen Q-Factory overnemen voor een nacht om de vier nachten van ADE te beginnen. Oliver Heldens krijgt de hele nacht versterking van de belangrijkste artiesten van Heldeep Records. Je kunt veel nieuw materiaal verwachten!

Locatie: Q-Factory | Atlantisplein 1, Amsterdam

HipHop Brunch – ADE By Day
Wat is er nou beter om een kater te verslaan dan een goede brunch? Geniet van een heerlijke brunch in een omgeving met geweldige Urban muziek. Er zal hiphopmuziek gedraaid worden door lokale en internationale DJ’s en live acts. De toegang is geheel gratis, wat wil je nog meer?! Benieuwd? 17 oktober van 11:00 – 19:00 uur!

Locatie: Cut Throat Barber | Beursplein 5, Amsterdam

Daybreaker Jungle Party – ADE By Night
Daybreaker is een dansfestival in de vroege ochtend. Waarom ’s ochtends naar huis gaan als er nog een feest aan het knallen is? Je kunt opwindende beats, entertainende acts, ontbijtsnacks, en natuurlijk een jungle thema verwachten. En het leuke is dat je je mag kleden in het thema of ga gewoon als jezelf, alles kan!

Locatie: WesterUnie | Klönneplein 4-6, Amsterdam

Symphony: The Global Revolution of Dance – ADE By Day
Hardwell en het meervoudig Grammy Award-winnende Metropole Orkest geven een eenmalig concert voor alle leeftijden! Ze nemen je mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dansmuziek. Hardwell in combinatie met een Metropole Orkest? Ja zeker! Dit belooft bijzonder te worden, zorg dat je erbij bent!

Locatie: Ziggo Dome | Arena Boulevard 61-75 , Amsterdam

Nicky Romero Presents: Protocol – ADE By Night
Ben je fan van Nicky Romero? Dan is dit feest helemaal top voor jou! The Imprint zal hun jaarlijkse feest ‘Nicky Romero Presents: Protocol x ADE ’18’ officieel hosten. Protocol gaat helemaal over vibes, hedonistische aflaten en elektronische muziek in twee kamers.

Locatie: Melkweg | Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam

Verknipt Day 1: Techno Special – ADE By Night
Ben jij helemaal gek van techno? Dan is verknipt Day 1 helemaal iets voor jou! Met deze Techno Special kan je de hele avond genieten van de beste techno sounds.

Locatie: Amsterdam Studio’s | Duivendrechtsekade 85 , Amsterdam

TIKTAK – ADE By Night
Van Techno naar Nederlandse HipHop, tijdens ADE hebben ze van alles wat. Met artiesten zoals Lil’ Kleine, Jonna Fraser, Broederliefde en Sevn Alias wordt het gegarandeerd een top feest! Wil je hier 19 oktober bij zijn? Check dan de ADE website!

Locatie: Amsterdam RAI | Europaplein 1, Amsterdam

Amsterdam Music Festival (AMF) 2018 – ADE By Night
Last but not least; AMF 2018!  Dit jaar staat de line-up weer vol met DJ’s van de DJ Mag Top 100. En net als vorig jaar wordt ’s werelds nummer 1 DJ bekroond tijdens AMF. Tijdens AMF zal de
II = I (Two is One) een unieke set draaien met niemand minder dan David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike.

Locatie: Johan Cruijff ArenA | ArenA Boulevard 1, Amsterdam

Heb je er eentje tussen zien staan die je tof lijkt? Check dan de ADE website! En luister tussen alle feesten door natuurlijk naar de SLAM! MixMarathon XXL 😉