Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
DJ

Gijs Alkemade

Lekkere deuntjes en de wereld rond; Dit is Gijs!

Elke zaterdagavond brengt Gijs je de lekkerste techno, deephouse en techhouse in The Boom Room maar dat is natuurlijk niet alles. We hebben hier met een échte muziekkenner te maken.

Elke vrijdagochtend tussen 6u en 10u hoor je Gijs in de SLAM! MixMarathon. Hij maakt je wakker met toegankelijke sets van bekende jocks die deephouse, house en houseklassiekers verwerken tot perfecte mixen. Je weekend kan niet lekkerder beginnen op de vroege vrijdagochtend.

Gijs is van jongs af aan al fan van muziek. Keihard draaide hij DJ Tonka – Radical Noise en ook als hij niet op de radio te horen is, is hij eigenlijk altijd bezig met muziek. Zo produceert en realiseert hij al jaren radioshows van grote namen als Above and Beyond, Carl Cox, John Digweed, Adam Beyer en Armin van Buuren.

De wereld heeft weinig geheimen meer voor onze Gijs. Samen met de koning van alle jetlags, Armin van Buuren, vloog hij in vijf weken tijd naar vijf verschillende continenten voor vijf live uitzendingen. En ja, dat is behoorlijk pittig!

Beste track

Gijs zijn beste track is een echte tranentrekker, Massive Attack met Unfinished Sympathy.

Gijs is vrijdagochtend van 06u-10u te horen met de SLAM! MixMarathon en zaterdagavond van 20:00 – 00:00 uur met The Boom Room

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error