Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM!
SLAM! 40
SLAM! Dance 1000
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
DJ

Harm den Besten

Festivalganger en kenner van magnetronmaaltijden; dit is Harm!

Harm is opgegroeid in Zeist. Op zijn 18e vond hij dit dorpje niet spannend genoeg meer en is hij verhuisd naar het zonnige Curaçao voor zijn stage. Na zijn stage is hij in Utrecht gaan wonen en vervolgens in het bruisende Amsterdam. Van jongs af aan wilde Harm al radio-DJ worden. Daarnaast is hij begonnen met zijn eigen YouTube kanaal en na één jaar werd hij gevraagd door SLAM! om een avondprogramma te komen maken én een wekelijkse YouTube video. Hierdoor kon hij zijn twee passies combineren, hoe tof is dat? Natuurlijk kon hij dit aanbod niet afslaan!

Maar er is meer… Als je Harm zegt, zeg je ook Kees. Deze twee vrienden kenden elkaar al voordat ze een radio-duo werden. Ze hebben eerder samengewerkt waarna een mooie vriendschap is ontstaan. Samen stappen? Oh ja zeker, maandagavond werd hun vaste stapavond! 

Festivalganger Een echte huismus is Harm niet. Samen met zijn grote liefde op de bank zitten en niks doen zit er niet in. In de zomer probeert hij zijn eigen records te verbreken en gaat hij zoveel mogelijk festivals af. Achter een kookplaat zal je hem niet gauw zien, Harm is inmiddels ‘Koning Magnetronmaaltijden’. 

Beste track Volgens Harm is de beste track ooit gemaakt door Sef met De Leven. Elke zin is raak.

Harm is van maandag t/m donderdag te horen op de radio van 22:00 – 00:00 uur. Iedere donderdag om 17.00 uur is hij te zien in een nieuwe Mensenmening op het YouTube Series kanaal.  

Deel dit bericht:

Programma's

Bekijk meer
Laad meer programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error