Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
DJ

Julia van Reyendam

Ze is geboren en getogen in mediastad Hilversum, had een overgroot opa die een grote winkel met radioapparatuur had, én een opa die producer was bij landelijke omroepen: met radio in haar DNA werd Julia van Reyendam zelf sinds haar dertiende fan van radio. Het duurde welgeteld 18 smeekbrieven tot ze eindelijk eens langs mocht komen in een radiostudio. Daar zag ze hoe je met één schuif heel Nederland van muziek kon voorzien en dacht: “Dat wil ik ook!”.

Vanaf toen is ze gaan werken aan die droom. Van radio maken bij haar opleiding Media, Informatie en Communicatie in de radiostudio van de Hogeschool van Amsterdam tot nu bij SLAM!. Ieder weekend schuift ze met heel veel plezier voor jou dat welbekende schuifje omhoog, waardoor jij van je favoriete muziek kunt genieten. “Iets met een cirkeltje dat rond is”, concludeert Julia.

Radio maken leek onmogelijk

Wat weten weinig mensen van Julia? Haar tong zat bij haar geboorte vast aan de onderkant van haar gehemelte, waardoor ze niet kon praten. Als radiomaker natuurlijk niet handig. Na twee jaar werden haar tong en gehemelte eindelijk losgemaakt van elkaar. Haar eerste memorabele woorden waren dan ook, hou je vast…: “Lalalalala”. Een glansrijke carrière werd geboren.

Julia’s lijflied

Er is één track die Julia als persoon perfect omschrijft, namelijk ‘New Rules’ van Dua Lipa. Waarom? Gewoon iets met alle remmen los en GAAN. En dat hoor je ieder weekend, dus wees daarbij!

Julia van Reyendam hoor je iedere zaterdag- en zondagdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Deel dit bericht:

Gemist

Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error