Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM!
SLAM! 40
SLAM! Dance 1000
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
DJ

Kees Dorresteijn

Van boerenjongen tot radio-DJ; Dit is Kees!

In de gemeente Bunnik ligt het boerendorpje Werkhoven, de plek waar radio-DJ Kees Dorresteijn is opgegroeid. Als kleine jongen hielp hij zijn vader op de boerderij en was hij Nederlands Kampioen in Bridge. Inmiddels zijn we in 2019 beland en vindt Kees het gezellig om met vrienden een biertje te doen, feestjes te pakken en een potje te bowlen. En niet te vergeten, FIFA… Kees is zo fanatiek dat hij af en toe flink kan schelden tegen zijn tv wanneer hij een potje verliest.

Hoogste hoogtepunt

Kees zijn hoogtepunt is dat hij samen met zijn goede vriend Harm zijn eigen avondshow mag presenteren op SLAM!. Daarnaast maakt dit creatieve duo ook iedere week een nieuwe aflevering van de Mensenmening, die iedere donderdag om 17.00 uur te zien is op het SLAM! YouTube Series kanaal.

Beste track

Kees zijn favoriete track is er niet eentje voor op SLAM! zegt hij zelf. Billy Joel met We Didn’t Start The Fire mag volgens Kees wel in een moderne versie komen.

Kees is maandag t/m donderdag te horen van 22:00 – 00:00. Iedere donderdag om 17.00 uur is hij te zien in een nieuwe Mensenmening op het YouTube Series kanaal.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error