Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
DJ

Max Bolhuis

Iedereen die Max Bolhuis kent, weet dat hij een enorme energiebom is. Van jongs af aan doet hij typetjes en accenten, om ervoor te zorgen dat iedereen in zijn omgeving met een lach op het gezicht staat. Voor Max is het (bijna) een verslaving. Op de middelbare school begon hij met video's maken op Facebook. Een paar jaar lang heeft hij dat weer links laten liggen, maar tijdens de pandemie pakte hij het weer vol op. Zijn video’s gingen als een speer. Als kers op de taart kwam de vraag vanuit SLAM! of hij content wilde komen maken…

Dat mondde uit in een eigen serie: ONGELOFELOOS!. Het cirkeltje was rond, want in verschillende typetjes legt hij mensen op straat nepnieuws voor, om te zien wat zij ervan vinden. Het bleef niet bij alleen een eigen serie. Inmiddels hoor je hem ook iedere zondagavond tijdens zijn radioshow met – ondertussen – goede vriend Patrick Wolda in Patrick & Max.

‘Misschien moeten we daar iets mee…’

Naast zijn werk bij SLAM! zie je Max nog steeds veel met een mic in zijn hand. Rappen doet hij namelijk het liefst de hele dag door. Zelfs zoveel dat we dachten: ‘Misschien moeten we daar iets mee…’. Tijdens Rap Door Je Weekend vat hij jouw weekend binnen een kwartier samen in een rap. Dus: heb jij een leuk weekend gehad? Gooi 3 woorden richting Max en hij maakt er wat moois van!

Stilte tijdens de storm

Wat niemand van Max weet, is dat hij eigenlijk heel graag luistert naar klassieke muziek. Zo vindt hij ontspanning tijdens zijn storm aan energie. Denk bijvoorbeeld aan Erik Satie, Ludovico Einaudi of Chopin. Films met goede muziek hebben daarom ook altijd zijn voorkeur.

Spreekbeurt

Het nummer ‘To Tomorrow’ van Goldkimono is het nummer wat Max het best omschrijft en vrolijk krijgt. Hij draaide het nummer altijd in livestreams op TikTok, dat zag Goldkimono vervolgens en nodigde hem uit voor zijn showcase. Daar kwamen ze erachter dat ze elkaar kenden van een spreekbeurt die Max in groep 7 van de basisschool hield, over de band Leaf – waar Goldkimono destijds in zat. De wereld is soms zo klein…

Max Bolhuis hoor je iedere zondagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur op SLAM!.

Deel dit bericht:

Gemist

Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error