Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
DJ

Patrick Wolda

Dit is Patrick!

Patrick (Wollie of PromoPatrick mag ook) is geboren in Almelo en opgegroeid in het mooie Zuidlaren (van Berend Botje). Hij heeft gestudeerd en gewoond in Groningen, de stad waar hij zich thuis voelt. Patrick reist het hele land door, want hij woont momenteel in Hilversum en ook hier heeft hij inmiddels zijn plekje wel gevonden!

Het bekende zolderkamertje

Zoals bij bijna iedere DJ is Patrick zijn liefde voor radio op zijn zolderkamer ontstaan. Op jonge leeftijd luisterde hij al uren naar de radio waarbij hij zich afvroeg ‘dat is vet, hoe doen ze dat?’. Reden genoeg om bij de lokale omroep te beginnen, met goed resultaat want inmiddels hoor je hem in het weekend van SLAM!.

Patricks vrije tijd?

Jingles maken, spotjes inspreken, daten, kroegen, biertjes, zwemmen, auto rijden (ja, dat doet hij echt graag). Genoeg te doen dus!

En zijn favoriete track?

Pfoe, ook voor Patrick is dat een moeilijke vraag. Misschien Enrique Iglesias met Hero. Nee geintje, dat is zijn favoriete guilty pleasure. Zijn eerste CD was van Toy-Box. Verder is hij gek op artiesten als FISHER, John Mayer, Disclosure, Phill Collins, Dire Straits, Snelle en Major Lazer. Van alles dus! En ohja, hij is ook gek op zomerse Spaanse tracks!

Je hoort Patrick iedere zondag van 19.00 uur tot 22.00 uur op SLAM!.

Deel dit bericht:

Gemist

Laad meer gemiste programma's
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error