App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

DJ’s feliciteren Afrojack met verjaardag

Afrojack vierde zaterdag zijn 30e verjaardag en op social media stroomden de felicitaties binnen. De dj uit Spijkenisse heeft nogal wat beroemde vrienden dus het zijn niet de minste namen die voorbij kwamen op zijn tijdlijn.

Zijn Nederlandse collega’s waren er als eersten bij. Zo postte Hardwell een foto van de twee vrienden op Twitter met zijn felicitaties. Ook Armin van Buuren en Nicky Romero feliciteerden Afrojack. Zelf plaatste de jarige dj een foto van zichzelf toen hij klein was, met daaronder “happy bday to me”. Aan het einde van de dag bedankte hij zijn fans, vrienden, collega’s en familie voor alle reacties en felicitaties.

Er mag gezegd worden dat Afrojack groots heeft uitgepakt voor zijn verjaardag. Om dit en zijn tienjarig jubileum als dj te vieren heeft hij zaterdagavond een feest in Ahoy Rotterdam gegeven. Het feest No Place Like Home was helemaal uitverkocht. Naast de jarige job zelf kwamen onder anderen Dimitri Vegas & Like Mike, Broederliefde, Laidback Luck, Dyna, Benny Rodrigues en Ali B optreden. Zelf zegt hij over het feest: “Still buzzing from last night, this was the most INSANE bday party EVER!!”

 

 

 

Foto: Instagram / Afrojack