App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Don Diablo released tweede album Future

Het nieuwe album Future van Don Diablo is eindelijk uit! Het album is 16 nummers lang en stuk voor stuk zijn het lekkere tracks.

Afgelopen week was Don te gast bij Club Ondersteboven waar hij al een wereldprimeur deed van zijn track Everybody’s Somebody. Ook heeft hij het album afgelopen dinsdag in een live set gedraaid vanuit een echte space shuttle.

“Ik wilde dat dit een motiverend album zou worden, dat ook vernieuwend zou zijn op een productioneel level. Van Future House tot Future Pop en alles ertussenin. Ik voel me gezegend om te hebben gewerkt met nieuwe talenten, op vocaal gebied als James Newsman, Nina Nesbitt, Betty Who, Calum Scott en vele anderen. Voor mij vertegenwoordigen zij de future en hun talent is een belangrijk onderdeel van dit album”, aldus Don Diablo

Don heeft naast de samenwerkingen met andere artiesten ook zelf vocalen geleverd voor drie nummers op zijn album. “Dat maakt dit album een van de meest persoonlijke dingen die ik in een lange tijd heb gedaan. Na de afgelopen jaren veel singles en remixes te hebben uitgebracht, voelt het fantastisch om eindelijk weer een album aan mijn fans te kunnen presenteren”.

Check het album zelf op Spotify!