App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Donderdag: Nieuwe single Kygo & Selena Gomez!

DJ en Producer Kygo verwijderde afgelopen week zijn gehele Instagram feed. Op het account met ruim 1,3 miljoen volgers waren alle foto’s verwijdert en ook zijn profielfoto is verandert. Langzaam maar zeker voegt hij weer wat foto’s toe, maar dat zijn geen foto’s van shows of studio sessies. Op de foto’s lijkt het erop dat de aandacht richting de kleding wordt getrokken en het zou dus goed een reclame actie voor zijn eigen kledinglijn kunnen zijn. Wat het precies was, was toen nog onbekend. Tot nu!

Check de Instagram pagina van Kygo hier.

Na deze stunt heeft Kygo ook op muzikaal gebied het een en anders voor zijn fans in petto. Naast foto’s heeft hij namelijk ook een preview van zijn volgende track toegevoegd. Het gaat hierbij om een samenwerking met niemand minder dan Selena Gomez. Na deze tease is vandaag dan eindelijk de release date van de track uitgekomen.

De Noorse producer heeft op Twitter de aankondiging gemaakt dat “It Ain’t Me” donderdag 16 februari zal worden uitgebracht. De post bevat verder een foto van de twee artiesten. Deze samenwerking beloofd een hit te worden, gevolgd op Kygo zijn succes met zijn “Starboy” remix en zijn bijdrage aan “Cruise” voor de 50 Shades Darker soundtrack.