App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Drake bevestigt vaderschap op nieuw album

Drake heeft vandaag zijn nieuwe album Scorpion gedropt en op het album bevestigt de rapper dat hij inderdaad een zoon heeft met de Franse pornoster Sophie Brussaux.

In twee nummers rekent hij voorgoed af met de geruchtenstroom over zijn vaderschap. Drake rapt onder meer over de achtbaan van emoties waarin hij terechtkwam nadat hij het nieuws over de zwangerschap van Sophie hoorde en de pogingen om zijn kind te beschermen voor de wereld. “Ik verstopte mijn kind niet voor de wereld, ik verborg de wereld voor mijn kind”, rapt hij in het nummer Emotionless. Elders op het album is te horen dat zijn zoon Adonis op 11 oktober is geboren en dat hij hem slechts een keer heeft ontmoet met Kerstmis.

De geruchten over een zoon ontstonden begin 2017 toen Drake met Sophie werd gespot. Drie maanden later vertelde zij aan TMZ dat ze zwanger was van de rapper. Die ontkende dat. Vorige maand kwam het opnieuw ter sprake toen Pusha-T rapte over Adonis, die Drake geheim zou houden. Hij had tot nu toe nooit publiekelijke uitspraken gedaan over het kind.

Het nieuwe album bestaat uit twee delen en er staan o.a. samenwerkingen met Jay-z en Michael Jackson op Benieuwd? Beluister ‘m hier!

Foto: ANP