Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Now live on Slam:
Luister ook naar:
SLAM! 40
SLAM! Summer
MEER STATIONS
SLAM!
SLAM! 40
SLAM!
SLAM! Summer
SLAM!
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM!
SLAM! Hardstyle
SLAM!
SLAM! The Boom Room
SLAM!
SLAM! MixMarathon
SLAM!
SLAM! Non-stop
SLAM!
SLAM! Juize
SLAM!
SLAM! Housuh In De Pauzuh

SLAM! Events

SLAM! krijgt meer handen in de lucht dan een gemiddelde overvaller. Met dit avondvullende programma in je club of op je stage gaat het gegarandeerd los. SLAM! doet precies dát waar ze het beste in zijn, namelijk 'feest bouwen'. Het gaat om de beleving, de interactie en natuurlijk de gezelligheid. SLAM! heeft de zwarte band op het gebied van dance, maar trekt ook alle andere hokjes binnenstebuiten. De dj's en mc's van SLAM! bouwen de avond goed op om vervolgens het dak er af te blazen. Aan het einde van de avond als alle CO2-guns leeg zijn, de SLAM! shirts het publiek ingeschoten zijn, de moving-heads duizelig zijn en de fusten bier bijna op zijn wil eigenlijk niemand nog naar huis.

AGENDA
Let op: helaas onder voorbehoud ontwikkelingen Covid-19

Vrijdag 4 september 21.00 uur
Club Ondersteboven On Tour
Sportcentrum Leek

Zaterdag 5 september - 22:30 uur
Club Ondersteboven On Tour
Zalencentrum Hofstee, Rolde

Zaterdag 5 september - 22:30 uur
Club Ondersteboven On Tour
Zalencentrum Hofstee, Rolde

Zondag 15 november 22.00 uur
Club Ondersteboven stage                
Weekend Magnifiek Reuver

SLAM! on Tour
SLAM! on tour is een avondvullend programma inclusief techniek en decor. De tour wordt ingevuld door 2 DJ's en een MC.

SLAM! on tour is in de basis opgezet voor minimaal 1000 bezoekers en geschikt voor diverse locaties. Het is ook mogelijk om het feest op te schalen of juist intiemer te maken.

Daarnaast is het ook een optie om SLAM! te programmeren als hosting partner op een festival of event met een eigen area en programma. Zo heeft SLAM! diverse stages op zijn kop gezet, zoals bij grote festivals als 7th Sunday en Dance Valley. Maar ook buiten de landsgrenzen is SLAM! te vinden. Denk hierbij aan bij de Dutchweek festivals en de Motorsport Fan village tijdens de Grand Prix van Oostenrijk.

Club Ondersteboven on Tour
Don't panic, it's only chaos! Als je Club Ondersteboven boekt dan weet je één ding zeker... De tent ga op z'n kop. Letterlijk! Springen, vuistpompen, schuren, hakkuh... na een avondje Club Ondersteboven heb je het allemaal gedaan.

Club Ondersteboven is de populaire avondshow op SLAM!. Maandag t/m donderdag zijn Tom van der Weerd & Bram Krikke te horen op de radio, Tom gaat in het weekend los in de clubs en op festivals met de fans, luisteraars en andere feestgangers. Club Ondersteboven zet de club, het publiek en het decor ondersteboven. Alle soorten feestmuziek wordt gedraaid en er is veel interactie met het publiek. Zo wordt het publiek door Tom en de mc af en toe het podium op getrokken om het muziekrad te laten draaien om zo het genre van de volgende 15 minuten te bepalen. Kilo's confetti en muziek om je trommelvliezen bij af te likken.
Club Ondersteboven is niet alleen als avondvullend programma boeken, maar ook als act voor je event als onderdeel van een line-up.

Housuh in de Pauzuh
DJ Elaine en MC Divine breken samen op vakkundige wijze de tent af. Housuh in de Pauzuh is te boeken als losse set binnen een line-up, op een festivalstage of clubavond.

Het radioprogramma 'Housuh in de Pauzuh' hoor je maandag tot en met donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur op SLAM! Dikke hits van nu, clubknallers uit de 00's, hiphopbangers uit de 90's, foute guilty pleasures. Housuh in de Pauzuh schiet alle kanten op! Van Fisher en Martin Garrix tot de Spice Girls en Dr Dré.

Schrijf je verzoekje op een SLAM! bierviltje en misschien komt hij vijf minuten later al voorbij.Meer informatie
Interesse in het boeken van een eigen SLAM! avond? Download de brochure hier voor meer informatie.

Neem voor SLAM! on tour, Club Ondersteboven en Housuh in de Pauzuh contact op met Dedicated Bookings.

Meer info: www.dedicatedbookings.com

Dedicated Entertainment B.V. 
Gildeweg 3B
2632BD Nootdorp
Nederland
T. +31 (0)15 30 30 945
M. info@dedicatedbookings.com

Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error