App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Dit zijn de favoriete dance tracks van de SLAM! jocks

Nog een paar dagen, dan is het zover! Dan gaat de SLAM! Dance 1000 van start en hoor je de hele week lang de 1000 beste dance tracks ooit gemaakt, in de mix! Om alvast in de stemming te komen zetten we de favoriete dance tracks van onze jocks voor je op een rijtje. Check hieronder de tracks die volgens hun op nummer 1 moeten staan in de SLAM! Dance 1000.

Joost

Faithless – Insomnia
Toen ik m’n lijstje moest gaan maken, was dit de track die direct te binnen schoot. De fantastische stem van Maxi Jazz en dan die melodie… episch!

De hele top 3 van Joost check je hier!


Jordi

Deadmau5 – The Veldt
Dit is mijn absolute nummer 1! Deadmau5 plaatste de originele instrumentale versie van The Veldt op Soundcloud zodat iedereen ‘m gratis en voor niets kon downloaden. Dat liet singer-songwriter Chris James zich geen twee keer zeggen. Hij vond het nummer zo vet, dat hij er zijn eigen vocals en tekst aan toevoegde. Deadmau5 is nooit echt gediend van fans die hun eigen remixen opsturen maar Chris liet zich hierdoor niet tegenhouden en stuurde zijn versie toch op. Tijdens een livestream opende Deadmau5 dan toch voor het eerst het bestand van Chris. “Holy shit, I’m fucking impressed right here!”, riep hij gelijk naar zijn vriendin, die van hem moest komen luisteren. Een paar weken later bracht hij deze versie uit, hoe vet is dat!

De hele top 3 van Jordi check je hier!

Tom

Avicii – Levels
Dat deze man er niet meer is, is heel erg triest. Gelukkig draaien we zijn muziek nog regelmatig op SLAM!. Waarom ik voor ‘Levels’ heb gekozen is omdat ik kort na het overlijden van Avicii met SLAM! On Tour op een groot plein in Zwolle stond te draaien. We lieten het uit respect voor Avicii heel even stil vallen, het hele plein scheen met een lampje de lucht in en we draaiden ‘Levels’ die iedereen van A tot Z meezong. Kippenvel!

Gisteravond, lampjes voor @avicii. Bedankt Zwolle! 🙏🏻

Een bericht gedeeld door Tom van der Weerd (@tomvdweerd) op

De hele top 3 van Tom check je hier!

Harm

Dirtcaps & The Million Plan – Money On My Mind

Ik ken weinig tracks met zo’n hoog energielevel als Money On My Mind. Vooral ook lekker omdat iedereen het mee kan schreeuwen. En als je oplet, hoor je in de drop op de achtergrond een hele leipe zaagtand. Een moddervette bas die los heel raar klinkt, maar het geheime wapen is van deze track!

De hele top 3 van Harm check je hier!


Kees

Avicii – Levels

Avicii is zo’n fantastische producer die in zijn – helaas – korte leven zo veel mooie muziek heeft gemaakt. Levels vind ik het ultieme dancenummer waar ik nog steeds heel vrolijk van word als ik het hoor. Avicii verdient het hoogste podium!

De hele top 3 van Kees check je hier!