App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

De favoriete Tomorrowland-sets van de SLAM-DJ’s

Afgelopen weekend vond het  eerste weekend van Tomorrowland plaats. Bijna alle grote DJ’s ter wereld waren aanwezig en draaiden daar een heerlijke set. We vroegen onze eigen SLAM!-jocks Jordi, Martijn en Raoul wat hun favoriete set was van het eerste Tomorrowland weekend.

Jordi Warners

Jordi gaat voor de set van Timmy Trumpet, die zaterdag op de Mainstage stond.

“We hoorden na z’n hit ‘Freaks’ niet meer heel veel van Timmy Trumpet. Daarom was ik ook verrast dat hij op de mainstage van Tomorrowland stond. In de set speelt hij zoals altijd ook trompet en dat doet ‘ie verdomd goed. Er komen gigantisch veel classics voorbij én er wordt keihard geramd in die set”.

Martijn La Grouw

Ook Martijn gaat voor een set die werd gedraaid op de Mainstage. Hij kiest voor Netsky.

Sowieso eigenlijk wel verfrissend om ook eens een Drum&Bass-set op Mainstage te zien en te horen. En hij draait veel eigen werk, da’s mooi! Hij begint bij daglicht en dan eindigen in de schemer met die bóm die ie samen met Lost Frequencies heeft gemaakt… totale waanzin. Maar wel mooi!”.

Raoul Schram

Raoul gaat op de Scandinavische tour en kiest voor de set van Eric Prydz.

“De enige DJ zonder een prive-jet, hij heeft namelijk vliegangst, dus je raadt het al…  hij was bijna te laat voor z’n set. De politie heeft ‘m met 260 km per uur naar de Mainstage gebracht. Geholpen door de vallende duisternis zette die uiteindelijk een te gekke set neer. En als er ergens aardbevingsschade is dan ligt dat waarschijnlijk aan z’n laatste track ‘Opus’:)”.

Wat is jouw favoriete Tomorrowland-set? Laat het hieronder weten en maak kans op een Tomorrowland 2017 CD box!

Foto: Screenshot set Netsky