App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

(Afgelopen) De SLAM! Festivalweken

De zomer is in aantocht en dat betekent ook dat het festivalseizoen weer los barst! Ben jij een echt festivaldier? Dan ben je bij SLAM! aan het goede adres! Van 7 t/m 26 mei maak jij elke dag kans op vier tickets voor je favoriete festival!

De eerste twee weken begonnen we meteen lekker met kaarten voor onder andere Emporium, Indian Summer, 7th Sunday, Harmony of Hardcore, Dreamfields, Lake Dance en meer! Check hieronder voor welke festivals jij deze week kaarten kunt winnen!

Maandag: We are electric
Dinsdag: Decibel Outdoor
Woensdag: Extrema Outdoor
Donderdag: Intents Festival

Ik wil die festivaltickets winnen, wat moet ik doen?
Luister vanaf volgende week tussen 09:00 en 17:00 uur naar SLAM!, bel op het juiste moment naar de studio (0909-300 6363) en maak elk uur kans op vier tickets!


Alpine Hearing Protection is dé specialist op het gebied van gehoorbescherming voor muziekliefhebbers. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je favoriete artiesten en de tofste tracks tijdens een feestje, is het belangrijk je gehoor altijd goed te beschermen. Je loopt namelijk binnen de kortste keren een permanente gehoorbeschadiging op. Daarom heeft Alpine speciale muziekoordoppen ontwikkeld met akoestische filters, die ervoor zorgen dat de muziek niet vervormt en het voeren van gesprekken mogelijk blijft. Dankzij het thermoplastische materiaal zitten de oordoppen de hele dag comfortabel. Bovendien zijn ze bijna onzichtbaar in je oren. Alpine filteroordoppen zijn op meer dan 150 festivals en concerten verkrijgbaar!

 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen.