App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Ga je mee met SLAM! op wintersport?

Het jaar zit er bijna op en bij SLAM! zijn we achter de schermen druk bezig met allerlei leuke, nieuwe dingen voor 2019. Zo ook wintersport!

Op vakantie met vrienden in combinatie met feesten tot in de late uurtjes klinkt velen als muziek in de oren. Zelfs al hou je niet van de kou, dan kan wintersport alsnog je hart veroveren. De mooie omgeving, zonnige terrasjes, koude pullen bier en natuurlijk bruisende après-ski, want van een avondje stappen is niemand vies. Wij in elk geval niet 😉 Tegenwoordig is après-ski namelijk lang niet alleen het traditionele jodelgehalte met knallers als Anton Aus Tirol. En dat is nou precies wat wij jou gaan laten zien!

Dat doen we niet alleen maar samen met de organisatie van Dutchweek; al jarenlang een bekend begrip onder de echte wintersportliefhebber. Duizenden Nederlanders gaan naar één van hun events in Oostenrijk,  Italië of Noorwegen. Snowparty’s, Après-Ski en clubbing in combinatie met sportieve wintersport maken de evenementen van Dutchweek dé perfecte wintervakantie!

SLAM! gaat komend jaar de hosting van de outdoor stage en clubnights in Saalbach en Gerlos op zich nemen. Onder andere Gregor Salto, DJ Licious, SoulVation, Mr. Belt & Wezol, Silque, La Fuente’s Full Colour Innercircle, Housequake met Erick E en Roog zullen hier komen optreden en alles wordt gehost door MC Robbie Rise. De SLAM! Stage staat boven op de piste en zorgt voor dampende feesten met je ski boots nog aan.

’s Avonds kan je opgefrist en wel doorfeesten tot in de late uurtjes; in Club SLAM! draaien onze headliners de lekkerste dance & house tunes. Dat betekent nog meer chaos, gekte en feest, maar ook leuke verrassingen! En dat niet alleen, want jij kunt er ook bij zijn! De wintersport voorpret begint al op de radio.

Binnenkort gaan we veel vette reizen weggeven naar o.a. Zell am See – Kaprun, Saalbach en Gerlos.
Bezoek www.dutchweek.nl voor meer informatie over de events en hou slam.nl in de gaten voor de laatste updates.