App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Garrix dropt nieuwe track met David Guetta en Brooks

Martin Garrix heeft in 2017 een ontzettend goed jaar gehad, werd opnieuw gekozen tot beste DJ van de wereld en bracht hit na hit uit. Maar ook 2018 begint hij heel lekker! Hij heeft namelijk nú al een nieuwe track laten horen, en niet met zijn minste collega’s! Hij heeft voor zijn nieuwe plaat samengewerkt met David Guetta en Brooks.

Een paar dagen geleden stond Garrix op het Sunburn Festival, waar hij tijdens zijn set de nieuwe track erin gooide. En wat klonk dit lekker! De typische Garrix-sound met vrolijke melodiëen werkte toe naar een hele lekkere drop. Het lijkt erop dat Garrix met deze track weer eens richting de future house gaat. Met deze nieuwe plaat is de DJ opnieuw geslaagd om weer een succesvolle plaat uit te brengen, want hier gaan we ongetwijfeld veel van horen!

Het is niet de eerste keer dat Martin Garrix met David Guetta samenwerkt. In 2017 brachten ze samen al de hit So Far Away uit, die inmiddels al boven de 34 miljoen streams gaat. We kunnen wel zeggen dat deze top dj’s het jaar goed zijn begonnen!