Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Gemist

Raoul Schram

Ging los op de Vengaboys en wil op wereldreis; Dit is Raoul!

Raoul is opgegroeid in het noorden van het land: Groningen. Daar ging hij in zijn slaapkamer stiekem los op de Vengaboys en Parada de Tettas. Al vanaf zijn 14e is Raoul bezig met radio maken. Hij is namelijk toen al begonnen als radio-DJ bij de lokale omroep van Groningen samen met SLAM! collega Dimitris. Een aantal jaren later vertegenwoordigen deze mannen samen het weekend op SLAM!. Raoul helpt je zaterdag en zondag van 10:00 tot 13:00 uur met uitbrakken, wakker worden en het opstarten van je dag. Lekker!

En nu?

Raoul is tegenwoordig veel bezig met sporten, reizen en het bezoeken van de kroeg met het liefst een ijskoud biertje. Raoul zijn droom? Het maken van een wereldreis. Na zijn reis naar Maleisië heeft hij de smaak te pakken gekregen en kan hij niet wachten de wereld rond te gaan!

Beste track

Raoul heeft een beetje keuzestress wanneer hij denkt aan de beste track ooit gemaakt. Toch noemt hij Beautiful van Snoop Dogg & Pharrell, maar hij deelt ook de mening van Tom: Avicii met Levels.

Raoul is zaterdag en zondag te horen van 10:00 – 13:00 uur.

Deel dit bericht:
Terugluisteren
Helaas is het om auteursrechtelijke redenen op dit moment niet mogelijk om de uitgezonden radioprogramma's op een later tijdstip terug te luisteren. Uiteraard doen we ons best om het terugluisteren van onze programma's zo spoedig mogelijk weer aan te kunnen bieden. Onze excuses.
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error