App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Gezond Verstand De Podcast #5 | SLAM! en Men’s Health

Samen met lifestylemagazine Men’s Health lanceerden we zondag 13 januari 2019 Gezond Verstand de Podcast, een vijfdelige podcastserie over sport, voeding en gezondheid. Onze SLAM! dj Jordi Warners is het afgelopen jaar 28 kilo afgevallen. Natuurlijk een hele prestatie waar hij inmiddels ook heel trots op terugkijkt. Jordi is letterlijk een nieuwe versie van zichzelf geworden. Doordat hij zoveel positieve reacties uit zijn omgeving kreeg en merkte dat hij andere mensen inspireerde wilde Jordi zijn verhaal graag delen met meer mensen. Zo ontstond het idee om samen met Martyn de Jong, online editor-in-chief van Men’s Health, een podcast te starten waarin ze samen in gesprek gaan over hoe je een gezonde lifestyle kunt onderhouden zonder in te leveren op levensplezier. “Kan dat?” denk je dan. Jazeker!

Iedere zondag een nieuwe aflevering
Iedere zondag verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering waarbij experts/ervaringsdeskundigen als JayJay Boske, Merijn Schoeber, Rens Kroes en Sunnery James ook aan het woord komen. Zij delen hun persoonlijke tips, tricks en leermomenten met betrekking tot alle facetten van sport, voeding en gezondheid met de luisteraars. Op deze manier ontdek je hoe onder andere Sunnery en JayJay tijd vinden om aan hun gezondheid te werken, ondanks hun overvolle agenda’s. Iets waar we allemaal vandaag de dag mee te maken hebben. Hoe combineer je sporten nu met je drukke werkschema, studie of andere hobby’s? Merijn deelt zijn kennis over training en gezonde voeding. Zo kwamen Jordi en Martyn achter een hoop simpele weetjes. Wat is nu feit en wat is nu een fabel rondom gezonde voeding en wat zijn nu de makkelijkste successen om af te vallen? Daarnaast verklapt Rens Kroes haar geheimen om het hele jaar door fit en gelukkig te blijven maar geeft ook tips hoe te beginnen, want veel zit hem ook in je mindset.

Aflevering 5: Nochtli
In de allerlaatste aflevering van Gezond Verstand de Podcast behandelen we vragen van onze luisteraars. Ook schuift Nochtli Peralta Alvarez aan. Vroeger was ze politieagente, tegenwoordig is ze één van de meest fitte vrouwen op deze aardbol. Ze heeft een eigen workout app en werd ooit uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland.

Gezond Verstand de Podcast is ook te beluisteren via Spotify.