App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Hard Bass: “Let it goooo, Let it goooo!”

Afgelopen zaterdag werd de Arnhemse Gelredome op z’n kop gezet tijdens Hard Bass. Met een line-up waar je ú tegen zegt was het dan ook rammen en beuken. Onder andere het duo Da Tweekaz stond op het podium, en dat hebben ze in dan ook geweten.

Als je de jongens van Da Tweekaz, Marcus en Kenth, een beetje kent dan kan je altijd iets geks verwachten. Ze wisselen de harde hardstyle tracks vaak af met wat luchtigere muziek. Dansbaar, catchy maar bovenal zo gek mogelijk!

No Ducks, No Glory!
Twee jaar geleden tijdens Defqon.1 Festival zijn ze dan ook gestart met een alternatief anthem, geïnspireerd op hun fascinatie voor badeendjes. Het ging niet om ‘No Guts No’… Nee, ‘No Ducks, No Glory’! Dat was niet de enige keer dat de rubbereendjes zijn te horen in hun tracks. Ook is ‘Duck Tool’ uit gekomen en daarvoor waren al ‘The Final Duckdown’ en ‘DaftDuck Tool’ te horen. Ook kreeg ‘Party Rock Anthem’ van LMFAO een duck-edit.

Let it gooo, Let it goooo
De Noorse producers maakten daarna een hardstyle versie van de themesong van de Disneyfilm Frozen. Deze track is niet alleen veel te horen geweest op de radio maar nu ook op Hard Bass. Dit was een uitermate geslaagde actie en sloeg meteen aan waarop het publiek uit volle borst meezong!

Check het fragment hieronder

https://www.facebook.com/MCDV8/videos/10154653906078381/

Video MC DV8