App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Hardwell met Metropole Orkest in Ziggo Dome!

Hoe vet zou het zijn om een groot orkest te combineren met EDM, dat dacht Hardwell dus ook. 18 oktober geeft hij een show samen met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome.

‘Met deze show komt een droom uit. Ik heb samen met het Metropole Orkest, toch wel het meest veelzijdige orkest van de wereld, echt iets bijzonders gecreëerd waarbij het publiek niet alleen kan genieten van een muzikaal spektakel, maar visueel ook iets ongekends te zien krijgt.’ Laat Hardwell weten.

Tijdens ‘Symphony: The Global Revolution of Dance’ neemt de wereldberoemde dj, samen met ’s werelds leidende pop- en jazzorkest, het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek. Het concert is voor alle leeftijden en is dus voor iedereen te bezoeken. Wil je dit zeker weten niet missen? Koop dan vrijdag al je kaartje in de voorverkoop, deze start om 10 uur in de ochtend via deze website.

Ook de diricteur van het Metropole Orkest vindt het een goed concept. “Het is geweldig om met een wereldtalent als Hardwell een groot publiek kennis te laten maken met diverse stijlen van dance door de jaren heen in combinatie met het orkestrale. We hebben in het verleden op ADE en met de net uitgebrachte track ‘Conquerors’ al laten horen hoe fijn die samensmelting kan zijn. We zijn dan ook erg trots op deze bijzondere samenwerking.”

Check Conquerors van Hardwell en Het Metropole Orkest hieronder!