App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Lil’Kleine: ik kan niet alleen zijn

Rapper Lil’ Kleine (23) kan niet alleen zijn en hij laat overal in huis spullen achter. Dat zeggen de rapper en zijn aanstaande vrouw Jaimie Vaes in een gezamenlijk interview met LINDA.meiden dat deze week verschijnt. Lil’ Kleine vroeg half augustus Jaimie ten huwelijk tijdens een verjaardagsfeestje dat hij voor haar organiseerde op Ibiza.

Het interview bevat sexy foto’s van het stel dat elkaar leerde kennen toen Lil’ Kleine vijftien was en Jaimie twintig. Zij was zijn styliste. “Toen ik vijftien was, zei ik al dat ik ooit met haar zou trouwen. Ik zweer het, de aanhouder wint”, aldus Lil’Kleine. “Ik kan niet alleen zijn. Jaimie is een godsgeschenk. ”Wie ik nu ben, en hoe ik in het leven sta, dat komt voor een groot deel door haar”, vertelt Lil’Kleine.

“We houden van gezelligheid, van uitgaan, feestjes. Maar we hebben ook veel momenten samen.”

Volgens Jaimie is Jorik hygiënisch, maar rommelig. “Hij laat overal spullen achter. Joggingbroekje, onderbroek, sokken, schoenen.” Volgens Jaime is Jorik echt gegroeid als man. “Naarmate hij ouder wordt en stappen gaat maken, zal het beeld dat mensen van hem hebben ook veranderen.”

 

Team.

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Foto: LINDA.meiden/Instagram Lil’Kleine