App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Joost Burger

Wie?
Joost, aangenaam!

Sinds wanneer?
Dinsdag 10 september 1991. Het was een mooie dag.

Waar begon het?
Negen maanden eerder, maar dat zijn van die dingen waar je misschien liever niet over nadenkt.

Wanneer te horen bij SLAM!?
Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Eerste track waarop je los ging?
Ik zal als mini-Joost ongetwijfeld ongegeneerd mee hebben staan brullen met de meest foute liedjes, maar toen ik laatst m’n oude CD’s weer eens bekeek zag ik Gigi D’agostino – The Riddle daar op staan. En daarbij gaat m’n radio nog steeds harder!

Beste track ooit?
Onmogelijke vraag natuurlijk, want hoe goed muziek is hangt ook af van het moment en de sfeer. Maar de beste van de afgelopen paar jaar op SLAM! doen dan? Major Lazer – Lean On blijft een toptrack vind ik.

Vrije tijd?
Daar kom ik dus eigenlijk veel te weinig aan toe, omdat ik altijd bezig ben met van alles en nog wat. Maar zet mij met vrienden in een foute kroeg of in de zomer op een festival en ik ben blij.

Grootste geheim?
Als je goed kunt zoeken op YouTube, kun je een oude aflevering van ZipZoo Coördinaat X vinden waar ik aan heb meegedaan als 11-jarig jochie!

Hoogste hoogtepunt?
Da’s tegelijkertijd m’n diepste dieptepunt, maar was wel adembenemend mooi: tijdens een vakantie in Indonesië duiken met mantaroggen. Magisch!

Domste blunder?
Voor de ochtendshow heb ik me een keer gruwelijk hard verslapen. M’n wekker ging niet af, m’n telefoon stond op stil.. Dus ik werd 1,5 uur te laat en met 15 gemiste oproepen van de baas wakker.. AUTSJ!

Dromen?
Ben ik helaas de volgende ochtend bijna altijd alweer vergeten.

Favo drankje?
Noem me saai, maar ik drink toch het liefste een biertje als ik op stap ben. Ik heb laatst zelfs m’n eigen bier gemaakt!

► Had je nog wat?
Bedenk je wanneer jouw wekker ’s morgens gaat, dat die van mij dan waarschijnlijk al lang gegaan is. Hopelijk valt dat opstaan voor jou dan nog best mee!