App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Joost=Wakker!

Op SLAM! word je elke ochtend wakker met Joost Burger tijdens Joost=Wakker! Terwijl jij nog lag te slapen heeft Joost het trending nieuws al voor je verzameld en dat in combinatie met de muziek van SLAM! maakt de start van de dag helemaal af. Tune dus tussen 06:00 en 09:00 uur in op de ochtendshow met de meeste muziek!

Heb je de SLAM! WorldWide, Joost=Hakker of de Morning Mixtape gemist? Je checkt het op deze pagina!

Volg Joost op Instagram en Twitter

Kav Verhouzer & Sjaak knallen met kerstremix

Speciaal voor SLAM! maakten Kav Verhouzer & Sjaak een kerstremix van Stap voor Stap. Ze kwamen langs bij Joost=Wakker! voor de primeur. Met deze kerstremix krijgt Kerst écht ballen!

Benieuwd geworden naar deze nieuwe kerstknaller? Check hem hier:

De Oh Shit-Hoe kan ik dit ooit nog goedmaken show

Gisteren je romantische date geskipt, omdat je per se dat volgende level wilde halen bij het gamen? Boze appjes van de buurvrouw, omdat je bent vergeten haar in te lichten over je huisfeestje? De verjaardag van je vriendin vergeten? Joost helpt je!

Joost ik heb je hulp nodig, wat moet ik doen?
Laat hieronder je naam + telefoonnummer achter. Kom je in de uitzending bij Joost dan mag jij het dezelfde dag nog goedmaken met een mooie verrassing van Greetz die vandaag nog wordt bezorgd.

Greetz
Greetz is de ultieme attentservice. Ons doel? Het jou makkelijker en leuker maken om iemand te verrassen. Of te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Vriendschap vieren, iemand bedanken of de jarige blij maken: bij Greetz ben je aan het juiste adres. Met een (foto)kaart, bijzondere bos bloemen of hiep hiep heliumballon zeg je het op jouw manier. Bij Greetz gingen al ruim 2 miljoen verrassers je voor en elke dag gaan er duizenden kaarten en cadeautjes in vrolijke verpakkingen op weg voor die ene glimlach. Wie ga jij er één bezorgen?
 

 

SLAM! WorldWide

Iedere ochtend hoor je de 3 populairste tracks uit een ander land. Van Luxemburg tot Rusland en van Estland tot Zwitserland, alles komt voorbij! Vandaag is het tijd voor de top 3 uit Denemarken.

1. Ava Max – Sweet But Psycho

2. MellemFingaMuzik – Jungle

3. Wham! – Last Christmas

 

Morning Mixtape

 

Joost=Hakker!

Is opstaan een probleem voor jou? Check dan Joost=Hakker! Als je nu niet goed wakker bent….

Paul Elstak – Promised Land