App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Justin Timberlake komt met nieuw album

Justin Timberlake brengt op 2 februari zijn nieuwe album uit met de titel Man of the Woods, twee dagen voor zijn optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl. De Amerikaanse zanger kondigde zijn vijfde studioalbum dinsdag aan met een video op Twitter.

”Bij dit album ben ik echt geïnspireerd door mijn zoon, mijn vrouw, mijn familie. En door waar ik vandaan kom, meer dan bij elk ander album dat ik schreef”, zegt Justin in de video. ”En het is persoonlijk.”

De video bevat beelden van Timberlake in landschappen van Tennessee, maar ook van zijn vrouw Jessica Biel en hun zoon Silas. Pharrell Williams werkte mee aan het nieuwe album. Vrijdag 5 januari verschijnt de eerste single.