App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Scoor de wedstrijd van je leven!

Scoor bij SLAM! de wedstrijd van je leven! Het is bijna zo ver: De Play-Offs finales van de Keuken Kampioen Divisie, en jij maakt kans om hier bij te zijn! Ga samen met 6 vrienden als VIP in een voetballimo naar dé finale van de Keuken Kampioen Play-Offs. Wie wil dat nou niet?

Ik wil hier heen, wat moet ik doen?
Upload hieronder een foto van jou en je voetbalvrienden. Heb jij de leukste foto? Dan word je donderdag 2 mei door Tom & Bram teruggebeld in Club Ondersteboven op de radio. Weet jij in de uitzending het juiste antwoord te geven op de onderstaande vraag?

Hoeveel jaar speelt de Eerste Divisie al met de Derbystar bal?

Dan ga jij als VIP naar de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs! Daarnaast win je ook nog eens de nieuwe officiële Derbystar wedstrijdballen én hesjes voor jouw voetbalteam voor volgend seizoen!

 

 

De Derbystar bal

De stadions, de spelers, de doelpunten, de strijd om de periodetitels: de Keuken Kampioen Divisie is misschien wel spannender dan ooit. Een prachtcompetitie die ook komend seizoen weer een bal met karakter verdient. Voor 2019/2020 is het design van de officiële Derbystar wedstrijdbal een ode aan de gretigheid die de competitie zo kenmerkt, met de ‘fearless tiger’ als krachtig symbool. Kansen ruiken, energiek en explosief, altijd onvoorspelbaar blijven. Het zit allemaal in het karakter van de tijger én in dat van de Keuken Kampioen Divisie. De sprekende kleur ‘fierce red’ past er perfect bij. Het resultaat is een krachtig design voor een sterke competitie, waarin om elk punt gestreden wordt.  

 

Voor deze actie gelden de Algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. Prijsvragen en de Privacy Policy van Radiocorp B.V.!