App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

KRIS KROSS AMSTERDAM KRIJGT EIGEN SHOW OP SLAM!

Jordy, Sander en Yuki zijn de 3 bazen achter de groep Kriss Kross Amsterdam, en vanaf morgen hoor je ze elke vrijdag met hun eigen uurtje in de SLAM! MixMarathon van 17:00u tot 18:00u!

De mannen zijn afgelopen jaren hard op weg naar de top van de DJ scene. In 2016 scoorden ze hun eerste hit ‘Sex’ samen met Cheat Codes en hun nieuwste release ‘Whenever’, een samenwerking met The Boy Next Door en Conor Maynard, is net uit.

Tijdens de SLAM! MixMarathon hoor je elke vrijdag de beste nationale en internationale dj’s 24 uur lang in de mix. Tot nu toe hoorde je op de vrijdag al eerder vaste DJ’s als Don Diablo, Oliver Heldens, W&W, Dimitri Vegas & Like Mike.

“We zijn heel trots dat we vanaf vrijdag een wekelijkse show hebben bij onze vrienden van SLAM! We zullen kris kross door bijna alle genres heen gaan en mixen het in een vlot tempo door.”  Laten Kriss Kross Amsterdam weten

we zijn allemaal ontzettend nieuwsgierig naar hun eerste mix. Check het morgen tijdens de SLAM! MixMarathon tussen 17:00u en 18:00u!