App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Lil’ Kleine verdient in 10 seconden 15.000 euro

Dit weekend was Lil’ Kleine weer volop in het nieuws. De rapper had een optreden in Hengevelde en na een aantal seconden brak hij de show alweer af nadat er uit het publiek bier naar hem werd gegooid.

Lil’Kleine vertrok met de woorden: “Ik ga jullie een mop vertellen. Ik sta hier 10 seconden en heb 15.000 euro verdiend”. Op Instagram laten bezoekers weten boos te zijn. “Bedankt voor die mooie 30 seconden, steek die 15.000 maar lekker in je zak. Goed verdiend man! Topper dat je bent”, is één van de reacties.

De organisatie van de Zomerfeesten Hengevelde verwacht niet dat hij iets terugziet van het geld dat is betaald aan Lil’ Kleine. “Er kwamen veel fans speciaal voor Lil’ Kleine. Ik zou niet weten hoe we dit moeten voorkomen. We hadden al meer beveiligers ingezet, maar het is heel lastig om hier tegen op te treden”, zegt woordvoerder Robin Raanhuis tegen De Stentor.

Het is niet de eerste keer dat de rapper van het podium loopt na een bierdouche. De rechter besloot vorig jaar dat Lil’ Kleine in zijn recht stond met het cancelen van zijn show in Meijel na een bierdouche.