App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Lil’ Kleine wint EMA 2017

Wát een avond! Zondagavond werden in Londen de MTV EMA’s uitgereikt en dit werd groots uitgepakt!

Lil’ Kleine ging vorige week al met de EMA voor Best Dutch Act naar huis, waardoor hij automatisch genomineerd werd voor Best Worldwide Act. Zondag avond waren de uitreikingen en ook deze prijs wist hij binnen te slepen! Hij is hiermee de eerste Nederlander ooit die in deze categorie weet te winnen. Congratz voor Lil!

Ook David Guetta viel in de prijzen. Hij won de EMA in de categorie Best Elektronische Act. Hij liet daarmee Martin Garrix, Major Lazer, Calvin Harris en The Chainsmokers achter zich.

De 19-jarige Shawn Mendes ging deze avond met de meeste prijzen naar huis. Hij won 3 van de 5 EMA’s waar hij voor genomineerd was. Hij won in de categorieën Beste Song, Beste Artiest en Beste Fans.

Voor Taylor Swift was het een minder leuke avond. Zij had met haar 6 nominaties de meeste kans op een prijs, maar ze wist geen van deze nominaties te verzilveren.

Verder won Eminem in de categorie Beste Hiphop. Hiermee werd hij de oudste winnaar ooit in die categorie. Kendrick Lamar ging naar huis met de prijs voor Beste Video, Thirty Seconds To Mars werd uitgeroepen tot beste Alternatieve Act en Camila Cabello ontving de prijs voor Beste Pop. Daarnaast ging de prijs voor Beste Rock naar Coldplay, Dua Lipa mag zich Beste Nieuwe artiest noemen en Ed Sheeran won de EMA voor Beste Live act.