App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Mark Rutte houdt ook wel van een feestje!

Mark Rutte, onze minister-president, kwam langs Bij Igmar! In aanloop naar de verkiezingen is het een enorm drukke tijd voor hem. Zo geeft hij rond de 5 à 6 interviews per dag! Eén van die interviews was bij het jeugdjournaal waar hij niet wist wie de meest populaire DJ ter wereld was, onze eigen Martin Garrix natuurlijk!

Naast al het werk is er ook voor de baas van het land nog ruimte voor een feestje. Zo is Mark toen hij al premier was wel eens op Mysteryland en Dancevalley geweest! Een minister-president mag volgens hem namelijk alles doen wat hij anders ook had gedaan.

Op festivals wordt natuurlijk veel drugs gebruikt en daar is hij als persoon fel op tegen, ‘het is rotzooi, je wordt er dommer van!’. Wel is hij voor de manier dat je op een fatsoenlijke manier aan softdrugs kan komen, zodat je het los houdt van harddrugs. Hij haalde als voorbeeld aan dat veel mensen op festivals na een bepaalde tijd geen eens meer een normaal gesprek kunnen voeren.

Dat Mark Rutte niet met alles voorop  loopt bleek toen het ging over zijn mobiele telefoon. In plaats van de nieuwste iPhone gebruikt hij namelijk nog een ouderwetse Nokia, die alleen kan bellen en sms’en. Het hele gesprek nog eens terugkijken? Check het hieronder!