App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Martin Garrix wil vaker samenwerken met Dua Lipa

Als het aan Martin Garrix ligt krijgt zijn samenwerking met Dua Lipa een vervolg. Garrix zou graag nog eens een track met haar maken, zegt hij in Rogue Magazine.

Eerder dit jaar kwam de eerste collab tussen de twee, Scared To Be Lonely, uit. “Ik had haar nog nooit ontmoet maar ik wilde dat zij het zou zingen omdat ik haar stem geweldig vind”, aldus Martin.

“Ik ben van plan om nog een nummer met haar te maken. Ik mag haar graag, ze is geweldig en super dope, ze heeft veel energie”.

De #1 DJ van de wereld krijgt geregeld namen aangedragen van artiesten met wie hij zou moeten samenwerken, maar dat wordt vaak niets omdat er geen klik is. “Dat heb ik wel met haar. Het schrijfproces is het belangrijkste wat er is en als er dan geen geweldige sfeer in de studio is, is het ook niet de moeite waard om in de studio te blijven.”

Vorige maand doken geruchten op dat Martin Garrix en Dua Lipa meer dan vrienden zouden zijn. Zo werden ze samen innig gefotografeerd. Volgens het management ging het echter om een ‘vriendschappelijke knuffel’.