App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Meeste geld Martin Garrix naar vrienden en familie

Martin Garrix leidt naar eigen zeggen een bizar leven maar toch is en blijft hij grotendeels de jongen die hij was voordat hij beroemd werd. Dat heeft hij voor een groot deel te danken aan familie en vrienden, zo zegt hij in een interview met Trouw.

”Ik heb een klein maar hecht groepje vrienden, en die neem ik zo vaak mogelijk mee op mijn tours”, vertelt Garrix. ”Ik wil mijn absurde ervaringen delen, met hen, en ook met mijn ouders en zusje.”

De #1 DJ van de wereld laat ook weten dat hij het meeste geld uitgeeft aan het invliegen van vrienden en familie. Maar hij heeft ze nodig omdat zijn luxe leventje soms begint  aan te voelen als normaal. ”Op die momenten zetten mijn vrienden en familie me heel snel weer met beide benen op de grond.”

Toch kwam hij niet onder een privéjet uit. ”Om zo’n ding kon ik op een gegeven moment niet meer heen. Die 130 shows per jaar moet ik wel kunnen halen.”