Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 5 Maart 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 10

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Rita Ora & Imanbek - Bang Bang
Afgelopen maand bracht Rita Ora samen met Imanbek haar EP Bang uit. Deze Kazachse DJ stond al een tijdje op haar verlanglijst na zijn wereldwijde succes met de remix Roses van SAINT JHN. Imanbek e-mailde wat beats en ruwe opzetjes waarmee Rita Ora aan de slag ging en zo ontstond hun creatieve samenwerking. In eerste instantie werd de single Big, waar ook David Guetta aan meewerkte, naar voren geschoven als single, maar de echte hit bleek Bang Bang te zijn. We bombarderen deze heerlijke track tot GrandSLAM!. Herken je de track waar de inspiratie vandaan komt? ;)

 

MixMarathon Track of the Week: Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love
De MixMarathon Track of the Week is deze week voor Alesso & Armin van Buuren. Zelf was Armin afgelopen week nog een uur lang te horen in onze MixMarathon en intussen is hun eerste samenwerking 'Leave A Little Love' één van de meest gedraaide tracks in DJ land. Van Afrojack tot David Guetta en van Nicky Romero tot R3hab, allemaal hebben ze deze track al gedraaid in hun sets. En terecht, want was is hij lekker!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL