Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 12 Maart 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 11

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!!:

GrandSLAM!: Leony - Faded Love
Eens in de zoveel tijd duikt er een onbekende artiest op met een hele toffe track, zoals Leony met Faded Love. Deze 23-jarige Duitse zangeres ken je misschien al beter dan je denkt, want ze was te horen op onder andere Far Away From Home van Sam Feldt. Solo heeft ze begin dit jaar de single Faded Love uitgebracht, waarmee ze inmiddels een ware hit te pakken heeft in Europa. En terecht, want wat is hij lekker! Je hoort Faded Love extra vaak op SLAM! want het is de GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Dimitri Vegas - Pull Me Closer
Afgelopen week bracht Dimitri Vegas voor het eerst solo een single uit, en dus zonder zijn broer Michael a.k.a. Like Mike. Pull Me Closer is zoals hij zelf zegt een “eigentijdse versie van een klassiek liefdeslied”. Voor wie bang is voor een breuk tussen de twee, no worries! Eerder bracht ook Like Mike al solo tracks uit en daarnaast kunnen we concluderen dat deze coronatijd heel veel extra creativiteit oplevert. Met Pull Me Closer maakt Dimitri in ieder geval een vliegende start, want het nummer is al opgepikt in mega veel dj-sets, van David Guetta tot Afrojack en van Tiësto tot Lost Frequencies. Dat deze track MixMarathon track of the Week wordt is dus meer dan verdiend!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL