Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 18 Maart 2022

GrandSLAM! & MixMarathon track of the week – Week 12 2022

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee tracks zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Joel Corry, David Guetta & Bryson Tiller - What Would You Do?
Terwijl Joel Corry’s ‘Liquor Store’ nog lachend meedraait in de SLAM!40 is hij alweer terug met David Guetta en Bryson Tiller voor een nieuwe knaller, genaamd ‘What Would You Do?’ Het jaar is nog maar net goed en wel begonnen, maar voor Guetta is dit alweer de zesde plaat (!) van 2022. Als dit een voorbode is voor de productiviteit van de beide heren, dan mogen we ons op gaan maken voor een heel mooi muzikaal jaar!

MixMarathon track of the week: Imanbek & Byor - Belly Dancer
Met dj-support van onder meer Ferry Corsten, Afrojack, Sam Feldt, Martin Garrix en Tiësto heeft Imanbek met Belly Dancer een ware hit te pakken. De producer uit Kazachstan werkte eerder samen David Guetta en Rita Ora en bracht zijn allereerste track uit op dj KSHMR’s Dharma Worldwide, een sublabel van Spinnin’. Met zo’n CV kan Imanbek alleen maar een hele grote worden.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error