Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 26 Maart 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 13

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Lucas & Steve x Blackstreet - No Diggity
Bijna iedereen kent de jaren ’90 klassieker No Diggity van Blackstreet wel. Veel artiesten waaronder Prince en Ed Sheeran namen een cover van het nummer op, maar nog nooit werd No Diggity geremixed… Tot nu! Ongeveer een jaar geleden zijn Lucas & Steve samen met de mannen van Blackstreet aan de slag gegaan om een eigentijdse versie te maken en vandaag is het resultaat daar: een energieke track met “upwinding piano chords, tasty house rhythms, cool bass sounds and sweet electronic effects” zoals de mannen het zelf noemen. Komende week hoor je hem extra vaak want het is de GrandSLAM!, enjoy!

 

MixMarathon Track of the Week: Majestic & Boney M - Rasputin 
Geschiedenis was vast niet je favoriete vak op school, maar dit is wel interessant! In de jaren ’70 scoorde discoband Boney M aardig wat hits waaronder Sunny, Ma Baker én Rasputin. We spoelen de tijd vooruit naar 2021 waar Rasputin een nieuw leven heeft gekregen op TikTok. Dat is ook Kevin Christie a.k.a. Majestic niet ontgaan, want deze Britse DJ staat momenteel bovenaan de Beatport Top 100 met zijn remix van deze jaren ’70 hit. Funfact: Bobby Farell, de oorspronkelijke 'zanger' van Boney M, heeft bijna geen enkel nummer zelf ingezongen, dit was namelijk de Duitse producer Frank Farian. Wie we ook horen, deze heerlijke dancetune krijgt deze week de titel MixMarathon Track of the Week! Ohja, we zijn niet aansprakelijk voor gehoorschade... ;) 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL