Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 1 April 2022

GrandSLAM! & MixMarathon track of the week – Week 14 2022

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee tracks zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Lucas & Steve + Marf - Give Me Your Love
De GrandSLAM! van deze week komt van compleet Nederlandse bodem. Marf en Lucas & Steve gingen de studio in samen en dat pakte goed uit. Beelden hiervan hebben de mannen onlangs ook op hun Instagram kanaal gedeeld. Ondanks dat het zomerse Give Me Your Love pas sinds vandaag uit is op Spinnin’ Records, wordt de track al op dertig Spotify playlists gesupport en zal het ook deze week de SLAM! playlist onveilig gaan maken.

MixMarathon track of the week: Blasterjaxx, Prezioso, Lizot & Shibui - Hurricane
Deze week is de MixMarathon track of the week een kleine thuiswedstrijd. Met zijn wekelijkse spot tijdens de MixMarathon is Blasterjaxx natuurlijk geen onbekende! Op de track Hurricane wordt hij geholpen door artiesten Shibui, Lizot & Prezioso. Laatstgenoemde staat samen met Gabry Ponte en hun track ‘Thunder’ nog in de SLAM!40. Hopelijk wordt deze samenwerking net zo een dikke hit.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error