Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 16 April 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 16

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Regard, Troye Sivan & Tate McRae - You
Met Ride It was Dardan Aliu, a.k.a Regard, de afgelopen twee jaar niet weg te slaan van de Nederlandse radio. Follow-up Secrets deed het ook heel goed, maar Say My Name helaas niet. Nu slaat hij terug, samen met twee van de grootste tieneridolen van het moment: Troye Sivan (11.4 miljoen Insta-volgers) en Tate McRae (1.5 miljoen Insta-volgers). Een heerlijke softpop tune met elektronische invloeden, een track die ook wel eens van The Weeknd had kunnen zijn. You hoor je deze week extra vaak op SLAM! want het is de GrandSLAM!


MixMarathon Track of the Week: Martin Ikin, Biscits & Anelisa Lamola - Ready 2 Dance
Met deze titel verdien je misschien al de titel MixMarathon track of the week, want wat hebben we er weer zin in! De track is een samenwerking tussen de Britse DJ Martin Ikin, de Britse Biscits en de Britse zangeres met Afrikaanse roots wie in 2016 meedeed aan X Factor UK. Ready 2 Dance is de afgelopen weken al door ontzettend veel DJ’s wereldwijd gedraaid in hun sets, zoals Tiësto, Afrojck, David Guetta, Joel Corry, Sister Bliss, EDX, James Hype en nog zo’n 70 anderen. Waan jezelf weer in de jaren ’90 en… get ready to dance!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL