Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 15 April 2022

GrandSLAM! & MixMarathon track of the week – Week 16 2022

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee tracks zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Swedish House Mafia & Connie Constance - Heaven Takes You Home
Jaja, Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso zijn terug met een nieuw album! Verwacht op Paradise Again geen nieuwe Save The World of Don’t You Worry Child, maar wel bijzondere creaties die zich het beste laten omschrijven als een donkere trip. Gelukkig is er één track die eruit springt en dat is Heaven Takes You Home. Terecht de GrandSLAM! deze Paasdagen.


MixMarathon track of the week: Kx5 & Hayla - Escape
Gooi je Kaskade en deadmau5 in een blender, dan krijg je… precies… Kx5. Hun gezamenlijke productie Escape is nu een maandje uit en pakt waanzinnig veel dj-support; van Timmy Trumpet en R3hab tot Oliver Heldens en Armin van Buuren, inmiddels hebben zo’n 100 verschillende dj’s deze track gedraaid in hun sets. Escape is een dromerige tune die je lekker laat ontsnappen aan de werkdag!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error