Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 23 April 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 17

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: PS1 & Alex Hosking - Life Goes On
Bij PS1 denk je in eerste instantie misschien aan een Playstation 1 maar niets is minder waar. Het gaat om een talentvolle dj/producer uit New York met ruim vijftien jaar ervaring. Zijn muziek kent pop en film invloeden en pre-corona stond hij in zijn thuisland al geregeld op het podium samen met grootheden als David Guetta en Tiësto. Zijn nieuwste single Life Goes On is nu twee weken uit en voelt als een echte banger, mede door de vocals van de Australische zangeres Alex Hosking. Je hoort ‘m deze week extra veel op je radio als GrandSLAM!.


MixMarathon Track of the Week: Noizu - Summer 91 (Looking Back)
Ook de mysterieuze DJ/producer Noizu komt uit Amerika. Zijn talent werd voor ’t eerst opgemerkt in 2017 door onder andere Chris Lake en Skrillex. Zijn track Summer 91 (Looking Back) is al een tijdje uit, maar krijgt langzaam steeds meer support van bekende DJ’s als Oliver Heldens, Diplo, Firebeatz en Jax Jones. Nu de zon weer begint te schijnen en de terrassen weer open gaan is dit het perfecte moment om Summer 91 (Looking Back) uit te roepen tot MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL