Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 30 April 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 18

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Kris Kross Amsterdam, Shaggy & Conor Maynard - Early In The Morning
Jordy, Sander en Yuki zijn terug met hun grootste samenwerking tot nu toe: Shaggy! Vorige jaar scoorde de 52-jarige Jamaicaan nog een wereldhit met Banana en deze nieuwste samenwerking met Kris Kross Amsterdam is minstens zo geschikt voor wat dansjes op TikTok, maar natuurlijk ook voor op de radio! ;)  Ook goede vriend Conor Maynard is weer van de partij met wie de heren in 2018 nog een dikke hit scoorden met Whenever. Komende week is Kris Kross Amsterdam dus niet alleen in de MixMarathon te horen, want ze hebben met Early In The Morning de nieuwe GrandSLAM! te pakken!

MixMarathon Track of the Week: Dombresky & Camden Cox - Do You Remember Quentin Dombres is een Franse producer die als Dombresky momenteel hard gaat met zijn single Do You Remember. Sinds de release een dikke maand geleden is de track gedraaid in mixshows van o.a. Tiësto, Martin Garrix, Diplo, Afrojack, Steve Aoki, Joel Corry en Sofi Tukker maar bijvoorbeeld ook door onze eigen MixMarathon vrienden Oliver Heldens en Sam Feldt. Camden Cox is op haar beurt weer een Britse singer-songwriter met een voorliefde voor dance: “I grew up on club music and Drum 'n' Bass so I've always wanted to create something that people can party to”. Dat laatste komt helemaal goed, want komende week is Do You Remember de MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error