Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Maandag 10 Mei 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 19

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM: One More Time - Robin Schulz
De Duitser Robin Schulz heeft de smaak te pakken! Na eerdere hits als Alane en All We Got heeft hij nu opnieuw de GrandSLAM! te pakken met zijn laatste single: One More Time. De track wordt momenteel al veel gedraaid, dus hij lijkt weer een hit te pakken te hebben! One More Time is een samenwerking met landgenoot Felix Jaehn en de Noorse Alida, wie eerder al te horen was op o.a. In Your Eyes van Robin Schulz en Another Life van Lucas & Steve. One More Time is deze week de GrandSLAM!

 

MixMarathon track of the week: Hide U (Tinlicker Remix) - Sian Evans
Micha Heyboer en Jordi van Achthoven, a.k.a. Tinlicker gingen al erg lekker met hun remix van Children, die vorig jaar nog uitgeroepen werd tot MixMarathon Track of the Week. Nu hebben ze opnieuw succes te pakken met hun remix van een andere klassieker: Hide U van Sian Evans uit 2011. Inmiddels wordt deze track al gesupport door ruim 100 DJ's wereldwijd waaronder Tiësto, Los Frequencies en Oliver Heldens. En terecht, want wat is hij lekker! Hide U is deze week de MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error