Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 8 Januari 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 2

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Ava Max - My Head & My Heart 

In juli vorig jaar riepen we Kings & Queens uit tot GrandSLAM!. Intussen zijn we bijna zeven maanden verder en zijn onze luisteraars ‘m nog steeds niet zat. Toch is daar alweer haar volgende single die absoluut ruikt naar een hit: My Head & My Heart. De melodie ken je wellicht van de jaren ’90 hit Around The World van ATC, maar de lyrics zijn geheel nieuw waarin luisteraars met een gebroken hart zich vast zullen herkennen. Afgelopen herfst opgenomen door Ava Max, komende week extra vaak te horen als onze nieuwe GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Vintage Culture & Elise LeGrow - It Is What It Is

Tiësto, Oliver Heldens, Martin Garrix, Lucas & Steve, Fedde Le Grand, Armin van Buuren, Joel Corry, Sofi Tukker en vele anderen draaiden de afgelopen tijd in hun mixshows deze klapper al. Niet zo gek dat It Is What It Is de afgelopen vier weken dan ook de populairste track was op het dj-platform Beatport. Een puike prestatie voor de Braliziaan Lukas Ruiz die schuilgaat achter Vintage Culture, want het was zijn eerste “best-selling track in the world”. Elise LeGrow is geen familie van Martijn La Grouw trouwens, maar een vrij anonieme Canadese songwriter/zangeres die deze track een geheel eigen groovy sound geeft. Komende week onze MixMarathon track of the week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL