Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Muziek
Vrijdag 7 Januari 2022

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - Week 2 2022

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Fireboy DML & Ed Sheeran – Peru

Deze week gaat de GrandSLAM! naar een toch wel heel bijzonder duo. Nadat Ed Sheeran in 2021 zijn album dropte waar Shivers en Bad Habits keihard gingen, laat de zanger zich nu van een hele andere kant zien. Voor zijn nieuwste track Peru heeft hij samengewerkt met de Nigeriaanse zanger Fireboy DML die ontzettend populair is in Afrika. Fireboy staat bekend om zijn chille Afrobeats, waar Ed Sheeran zich voor deze tune ook aan heeft gewaagd. De track geeft lekkere zomerse vibes die we allemaal wel kunnen gebruiken in deze koude maand. Daarom draaien wij hem lekker vaak, en is Peru de GrandSLAM! van deze week!

 

MixMarathon Track of the Week: Oliver Heldens & Anabel Englund – Deja Vu

MixMarathon vriend Oliver Heldens heeft een nieuwe track uitgebracht! Heldens is al sinds 2019 bezig met het produceren van Deja Vu, maar was steeds opzoek naar de juiste vocals. Hij is al jaren fan van zangeres Anabel Englund, en wist dat zij perfect zou passen bij de track. Oliver Heldens stuurde zijn instrumental version naar haar en BAM! Daar is een knaller van een track ontstaan! Een lekkere deephouse track, zoals we van Heldens gewend zijn. Deja Vu is de MixMarathon Track of the Week! Enjoy!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error