Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 14 Mei 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 20

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Martin Garrix, Bono & The Edge – We Are The People
Dat Martin Garrix het offciële nummer voor het Europees kampioenschap voetbal zou gaan maken wisten we al een tijdje, maar we moesten er even op wachten omdat het EK werd uitgesteld met een jaar vanwege corona. Nu is de track eindelijk daar en het was het wachten meer dan waard. Samen met legendes Bono en The Edge van U2 brengt Garrix de track We Are The People uit en dat is deze week de GrandSLAM!.

MixMarathon track of the week: Jack Wins & Joe Stone - Light Up My Life
Jack Wins en Joe Stone zijn twee DJ’s die je regelmatig voorbij hoort komen in de SLAM! MixMarathon. De heren hebben samen de track Light Up My Life uitgebracht. Het idee van de track lag er al een tijdje maar het duurde maar liefst twee jaar om Madonna te overtuigen dat ze de tekst ‘light up my life’ uit haar 80’s hit Who's That Girl mochten gebruiken. Deze week hoor je ‘m extra vaak op je radio als SLAM! MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error